Συμβάλλετε στη βελτίωση μας!

Σε ποιόν από τους παρακάτω τομείς θα προτείνατε το PieriaGyms να ενισχύσει περισσότερο
το περιεχόμενό του:

1 Εναπομείναντες ψήφοι

jVS by www.joomess.de.

Colosseum

Καλώς ήρθατε στο Colosseum Gym. Είμαστε το πρότυπο, το μέρος όπου ξεκίνησαν όλα! Το γυμναστήριο λειτουργεί από το 2006 στην Κατερίνη με προυπόθεση να ξεκινήσει μια παράδοση δέσμευσης, πάθους και αφοσιώσης σε όλο το νομό Πιερίας.

Το γυμναστήριο μας δημιουργήθηκε για να βοηθήσει τους ανθρώπους να συνειδητοποιήσουν τους στόχους και να βρούν την εσωτερική δύναμη τους. Συνδυάζουμε τις πιο ποικίλες ανέσεις του κλάδου, με την καλύτερη προσωπική εκπαίδευση για να σας παραδώσουμε την τελική εμπειρία.

Στο γυμναστήριο Colosseum θα βρείτε όλο τον εξοπλισμό καρδιοαναπνευστικής βελτίωσης μαζί με δυναμικά προγράμματα άσκησης σε ομάδες (γκρούπ). Περιλαμβάνει μαθήματα όπως Γιόγκα, Spinning, Μικτές Πολεμικές Τέχνες (Krav Maga, Πάλη, Παγκράτιο, Kick box), Pilates, Zumba και πολλά άλλα.

Το πιο σημαντικό είναι ότι θα βρείτε ένα δυναμικό και υποστηρικτικό περιβάλλον γεμάτο από όλα τα είδη των ανθρώπων που έχουν δεσμευτεί να επιτύχουν τον στόχο τους.

Οι άρτια εκπαιδευμένοι Personal Trainers και Group Instructors είναι ότι καλύτερο στην επιχείρηση. Είτε πρόκειται για μια μαμά που θέλει να επανέλθει μετά από έναν δύσκολο τοκετό, είτε πρόκειται για έναν μαραθωνοδρόμο που προετοιμάζεται για την επόμενη κούρσα του, είτε για έναν ελεύθερα αθλούμενο, τους ενισχύουμε εδώ και τόσα χρόνια να φτάσουν τους στόχους τους, δημιουργώντας εξατομικευμένα προγράμματα γυμναστικής που βοηθούν τα μέλη να συνειδητοποιήσουν τις δυνατότητες τους.

Όπως θα είναι σε θέση να σας πεί και το προσωπικό, όταν είσαι μέλος ή όταν ακόμη φοράς έστω ένα μπλουζάκι Colosseum Gym, σημαίνει κάτι το ξεχωριστό. Είναι κάτι το ιδιαίτερο. Δεν είναι απλά μόδα! Είναι η «παράδοση» σε ότι αφορά την γυμναστική και την εκπλήρωση ονείρων χιλιάδων ανθρώπων στον Ν.Πιερίας.

Σήμερα περισσότερο από ποτέ οι άνθρωποι ψάχνουν να βρούν την δύναμη τους. Είτε πρόκειται για δύναμη ενός γονέα να γίνει καλύτερος, είτε για κάποιον ο οποίος πάσχει από κάποια νόσο (π.χ Διαβήτη), είτε αφορά κάποιον αθλητή που ψάχνει να υπερβεί τον εαυτό του φτάνοντας σε ένα ρεκόρ. Οι μορφές δύναμης είναι πολλές και ποικιλόμορφες. Στο γυμναστήριο Colosseum αναγνωρίζουμε ότι ο καθένας έχει την δική του δύναμη και η δουλειά μας εδώ και πολλά χρόνια είναι να βοηθάμε να την ανακαλύψει..

                                                                                         Γνώρισε την Δύναμη σου,


                                                                                                    Colosseum Gym