Συμβάλλετε στη βελτίωση μας!

Σε ποιόν από τους παρακάτω τομείς θα προτείνατε το PieriaGyms να ενισχύσει περισσότερο
το περιεχόμενό του:

1 Εναπομείναντες ψήφοι

jVS by www.joomess.de.

Issoropon


Για όσους επιθυμούν να ξεφύγουν από το άγχος της καθημερινότητας, να χαλαρώσουν, να βελτιώσουν τη φυσική τους κατάσταση και να αποκτήσουν ένα όμορφο σώμα γεμάτο ευεξία και δύναμη, το ΙΣΟΡΡΟΠΟΝ είναι ο χώρος που ψάχνετε. Στο γυμναστήριο ΙΣΟΡΡΟΠΟΝ διαλέξτε αυτό που σας ταιριάζει, με τη βοήθεια και καθοδήγηση της διεύθυνσης και του προσωπικού. Σχεδίαστε το προσωπικό σας πρόγραμμα σύμφωνα με τις ανάγκες σας.

Μπορείτε να επιλέξετε προγράμματα σύσφιξης, με τα ειδικά μηχανήματα μυϊκής ενδυνάμωσης, αερόβια καρδιοαναπνευστικά όργανα και ελεύθερα βάρη ή προγράμματα αίθουσας για δύναμη, αντοχή, ευλυγισία και για τέλειες γραμμές στο σώμα σας.

Αν επιθυμείτε να χάσετε βάρος, το γυμναστήριο διαθέτει μηχανήματα ενεργητικής (Hypoxytrainer, Infrared, Πλατφόρμα δόνησης Vibro) και παθητικής γυμναστικής. Επίσης προσφέρει λιπομέτρηση και πρόγραμμα διατροφής, ανάλογα με τις απαιτήσεις σας. Για όσους θέλουν να ηρεμήσουν και να χαλαρώσουν μπορούν να απολαύσουν ένα αναζωογονητικό μασάζ ή προσωπική περιποίηση (spa, peeling, αποτρίχωση).


Το γυμναστήριο μας ιδρύθηκε το 1986 στην Κατερίνη και όλο αυτό το διάστημα είναι ενεργό σε κάθε μορφή άσκησης, αδυνατίσματος και εναλλακτικών θεραπειών. Η εμπειρία και η επιστημονική κατάρτιση της ιδιοκτήτριας Ζαΐρας Λαζαρίδου καθώς και του προσωπικού πτυχιούχων γυμναστών, έχουν καταστήσει το γυμναστήριο ΙΣΟΡΡΟΠΟΝ στην κορυφή των προτιμήσεων σας. Στόχος και συνεχής προσπάθεια μας είναι να εξυπηρετήσει τις σύγχρονες ανάγκες σας, σε ένα άνετο, ευχάριστο και φιλικό περιβάλλον.